De kokkin van Himmler Franz-Olivier Giesbert

ISBN:

Published:

Paperback

335 pages


Description

De kokkin van Himmler  by  Franz-Olivier Giesbert

De kokkin van Himmler by Franz-Olivier Giesbert
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 335 pages | ISBN: | 3.35 Mb

Volgens Boek.be:Rose is 105 en nog steeds de eigenares van restaurant La Petite Provence in de haven van Marseille als ze een brief ontvangt uit Duitsland die haar doet besluiten haar avontuurlijke levensverhaal op te schrijven. Ze vertelt hoe zeMoreVolgens Boek.be:Rose is 105 en nog steeds de eigenares van restaurant La Petite Provence in de haven van Marseille als ze een brief ontvangt uit Duitsland die haar doet besluiten haar avontuurlijke levensverhaal op te schrijven.

Ze vertelt hoe ze er als jong meisje getuige van was dat haar hele Armeense familie door de Turken werd afgeslacht, en hoe zij als enige overlevende door haar Turkse meester werd meegenomen op een boot naar Marseille. Rose slaagde erin te ontsnappen en werd geadopteerd door een boer en zijn vrouw, van wie ze alle kookkunsten leerde die ze in de toekomst nodig zou hebben.Jaren later in het door de Duitsers bezette Parijs gebruikt Rose genezende kruiden om Heinrich Himmler van zijn maagproblemen af te helpen, in ruil voor zijn hulp bij het zoeken naar haar verdwenen joodse geliefde en kinderen.

Hij belooft hen voor haar te vinden en nodigt haar uit zijn privékok te worden in Duitsland.Rose is een kleurrijk personage dat de verschrikkingen van de twintigste eeuw de Armeense genocide, de gruwelen van het nazisme en maoïsme weet te overleven zonder ook maar iets van haar zinnelijkheid en levensvreugde te verliezen. De kokkin van Himmler is haar schrijnende en pikante verhaal, een duizelingwekkende roman over liefde, kookkunst en wraakzucht.Franz-Olivier Giesbert werd op 18 januari 1949 in Wilmington, Delaware (Verenigde Staten) geboren.

Hij is een in Frankrijk werkende Frans-Amerikaanse journalist, biograaf, televisiepresentator en romanschrijver. In Frankrijk werden van De kokkin van Himmler meer dan 80.000 exemplaren verkocht, en de roman wordt uitgegeven in vijftien landen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De kokkin van Himmler":


sportinghoteltarquinia.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us